depo dentare "marlen" tiraneDetyra jonë është t'ju sherbejmë

KONTAKT: Menaxhere Arjela Canaj, Cel: 069 40 48 511

ADRESA: 100 metra mbi shkollen e Baletit, Tirane

Adresa

"Depo Marlen", 100 metra mbi shkollen e Baletit

klinika dentare "marlen" tiraneDetyra jonë është t'ju sherbejmë

KONTAKT: Dr. Marlen Shijaku / Dr. Gea Shijaku, Cel: 069 24 07 697

ADRESA: Klinika Marlen, 100 metra mbi shkollen e Baletit, pallati KMY

Adresa

"Depo Marlen", 100 metra mbi shkollen e Baletit

klinika dentare "marlen" elbasanDetyra jonë është t'ju sherbejmë

Dr.Abdyl Shijaku 0692029713 dhe Dr.Marlen Shijaku 0692407697

ADRESA: Bashkia Elbasan, rrugica e pare djathtas 200 metra

Adresa

"Klinika Marlen", Bashkia Elbasan, rrugica e pare djathtas 200 metra