Lista e produkteve  dentare

1-Megadenta  Dentalprodukte GmbH  ( Gjermani)
Kompozite
Megafill MH Ceram  kit ( 8 tubeta x 4.5 gr+bond + acid +1 tubet  flow
Megafill MH Cearm  (tubet  4.5 gr ngjyra A1, A2, A3 etj)
Megafill MH kit (6 tubeta x 4.5 gr + bond  5 ml + acid)
Megafill MH ( tubet 4.5gr, ngjyra A1, A2, A3, etj.)
Megafill Flow kit ( 4 tubeta x 2 gr + bond + acid)
Megafill Flow (tubet  2 gr, ngjyra A1, A2, A3 etj.)
N-Seal ( silant)  kit (4 tubeta x 1.8 gr)
Bond universal 5ml
Bond Ceram  5 ml
Llampë polimerizimi
Website: www.megadenta.de

2- BMS Dental Srl  ( Itali)
Italgin  450 gr
Tas përzierës + spatula
Lugë mase
BMS White 38% - Zbardhues me llampë.
Peceta të lagura për pastrim e dezinfekktim  të sipërfaqes me veprim baktericid, virucidal, fungicidal .( kuti x 200 copë)
Solucion për dezinfektim të sipërfaqes me veprim baktericid, virucidal, fungicidal.( me ambalazh 5L, 1L + spray)
Solucion për dezinfektim instrumentash me veprim baktericid, virucidal, fungicidal.( me ambalazh 5L, 1L + spray)
Lubroil- Lubrifikues angli universal 500 ml
Solucion për pastrimin e dezinfektimin e lugëve të masës për 5 min. ( mabalazh 5L, 1L )
Solucion për dezinfektimin e duarve ( ambalazh 5L, 500 ml)
Autoklav  Klas B, S, N  ( kapaciteti 18 L, 23 L)
Aparat plastifikimi
Aparat për ujë të distiluar.
Letër sterilizimi 50mm, 75mm, 100mm, 300mm, zarfa 200 copë
Kanjula aspiratori
Peceta tavoline 500 copë
Role për pacientin 80 copë
Doreza me ose pa pudër.
Maska
Amalgamator
Dyllë
Website: www.bmsdental.it

3- Spofadental   ( Ceki)
Kompozit Nano Wise kit( tubeta 4 gr A1, A2, A3, A3.5, B2, D2, C3, etj.)
Evikrol-Kompozit pa llampë
Adhesor ( Zink –Fosfat Cement)
Adhesor Carbofine ( Zink Polikarboksilat Cement)
Optitemp Automix 78 gr A2 për korona provizore)
Repinë
Dyrakryl- Rezine me vetëpolimerizim
Superakryl- Rezine me zierje
Bazis Plate gri
Cement Rezinoz
Vida qelqi et.
Website: www.spofadental.com

4-Dia Dent International Group ( Kore e Jugut)
Gutaperka te ndryshme
Absorbentë të ndryshëm
Diapex ( Kalcium hidroksid + Jodoform)
Furce bondi ( paketim 100 copë)
Acid kompoziti 37%  - 5 ml
EDTA gel ( 2 shiringa x 6 gr )
Llampë polimerizimi
Helix- Brozhdiker mikromotori
Maska plastike, Syze
Kontenier instrumentash
Pjatë petri me ndarje
Shishe për solucionet
Xham përzierës
Mbajtëse pambuku
Hapëse goje
Website: www.diadent.co.kr

5- Produits Dentaires S.A ( Zvicwr)
Copal varnish
Strps Metali, Strips Abraziv, Strips Celuloidi
Abses Remedy + Dexametazon pastë
Alveopaste ( Alveogyl)
Mummifying Paste
Tricresol & Formalin
Endofill  ( 15 gr pluhur + 15 ml solucion)
Granulotec (20 gr pluhur + 15 ml solucion)
Devitec  ( pastë devitalizuese pa arsenik )
Solucion Hemostatic, Aftisol
Hidroksid Kalciumi me llampë
Kreozot; Eugenol; Endosepton
Garzë Jodoformi
Hidroksid Kalciumi – pluhur etj.
Website: www.pdsa.ch

 

6-Orange Instruments     (USA)
Darë dhëmbësh
Elevator
Presela
Sonda
Bishta pasqyre
Kyreta
Portage
Bishta bisturie
Gërshërë
Sete për ortodonci etj.
Website: www.orangeinstruments.com

 

7-Noris Medical    ( Israel)
Implante dentare ( trajtuar me fosfat kalciumi)
Implante Monofazik; Implante post-extractiv
Cmimi më I mirë në treg + asistencë teknike
Website: www.Norismedical.com

8- Leone SpA  ( Itali)
Implante dentare
Kite dhe instrumenta për ortodonci
Website: www.Leone.it

9- Medin  ( Ceki)
Freza mikromotori
Freza karbiti kirurgjikale etj.
Website: www.medin.cz

10- Nais ltd   ( Bullgari)
Goma lustrimi  për kompozit, amalgam etj.

11- Strauss & Co   ( Israel)
Freza diamanti të ndryshme
Website: www.strauss-co.com

12- New Stetic ( Kolumbi)
Rezina  Veracryl
Pambuk Role
Nu Alloy – Amalgam Kapsul
Website: www.newstetic.com

13- CK-Dental  ( Kore e Jugut)
Age me numra të ndryshëm

14- Reco Dent International Co  ( Kore e Jugut)
Cevitron – Paste për mbushje provizore

15- Tor VM  ( Rusi)
Matrica të ndryshme
Disqe
Strpse abraziv dhe celuloidi
Portmatrica të ndryshme etj.
Website: www.torvm.ru

16- Hahnenkratt  ( Gjermani)
Koka pasqyre ( plan dhe zmadhuese)
Matrica tw ndryshme

17- Nakamura Dental  ( Japoni)
Angla turbine dhe mikromotorri

Të tjera
Silikon Zetaplus
Endometazon
Detartrinë
Vida Dhëmbësh
Letër artikulacioni
Klorur Etil
Elektro bisturi
Brozhdiker Tomas dhe Mani
Tirnerva
Sonda Myler

 

 

.

 

 

 

 

depo dentare "marlen" tiraneDetyra jonë është t'ju sherbejmë

KONTAKT: Menaxhere Arjela Canaj, Cel: 069 40 48 511

ADRESA: 100 metra mbi shkollen e Baletit, Tirane