DepoMarlen with

DEPODENTARE

Gjithçka që ju nevojitet për klinikën tuaj dentare e gjeni tek ne!

Çmim dhe cilësi vetëm në depon tonë dentare Marlen

Marlen Klinika dentare Tiranë

Këshilla dhe vizita FALAS nga Dr. Shijaku për dhëmbe të bukur dhe të shëndetshëm

Marlen Klinika dentare Elbasan

Shërbim cilësor nën kujdesin e doktor Abdyl Shijakut

NE JEMI NE SHERBIMIN TUAJ! Ekspertët më të mirë në ekipin tonë

 • Dr. Abdyl Shijaku

  Kirurg, Stomatolog

  Kontakt : 069 20 29 713

 • Dr.Marlen Shijaku / Dr.Gea Shijaku
  Stomatolog, Kirurg, Ortodontist

  Kontakt: 069 24 07 697

 • Dr. Arjela Canaj

  Manaxhere

  Kontakt: 069 40 48 511

 • Klinika Elbasan

  Asistente

  Kontakt: 069 42 58 284

1-Megadenta Dental produkte GmbH ( Gjermani)
2- BMS Dental Srl ( Itali)
3- Spofadental ( Ceki)
4-Dia Dent International Group ( Kore e Jugut)
5- Produits Dentaires S.A ( Zvicër)
6-Orange Instruments (USA)
7-Noris Medical ( Israel)
8- Leone SpA ( Itali)
9- Medin ( Ceki)
10- Nais ltd ( Bullgari)
11- Strauss & Co ( Israel)
12- New Stetic ( Kolumbi)
13- CK-Dental ( Kore e Jugut)
14- Reco Dent International Co ( Kore e Jugut)
15- Tor VM ( Rusi)
16- Hahnenkratt ( Gjermani)
17- Nakamura Dental ( Japoni)
TE TJERA
Silikon Zetaplus
Endometazon
Detartrinë
Vida Dhëmbësh
Letër artikulacioni
Klorur Etil
Elektro bisturi
Silikon Zetaplus
Brozhdiker Tomas dhe Mani
Tirnerva
Brozhdiker Tomas dhe Mani
Lista e plotë

OFROJME EKSPERIENCEN TONE

Depo dentare

Me qindra produkte nga markat më prestigjoze për klinikën tuaj i gjeni tek Depo "Marlen"

Klinika - Tiranë

100 metra mbi "Shkolla e Baletit" pallati KMY ndodhet klinika jonë "Marlen"

Klinika - Elbasan

Në qendër të Elbasanit ndodhet klinika jonë "Marlen"