Implatologji

http://marlendent.al/wp-content/uploads/2020/04/floater-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Implantet dentare janë një teknikë moderne dentare e përdorur për të rikthyer funksionin e plotë përtypes dhe një buzëqeshje të re te pacienti.
Dhëmbi natyral formohet nga dy pjesë: kurora, pjesa e dukshme dhe rrënja e përfshirë në kockën e nofullës së sipërme ose të poshtme. Një implant dentar zëvendëson rrënjën e dhëmbit: pra është një rrënjë artificiale, e futur në mandibul ose në nofull. Zakonisht është një vidë aliazh titani ose aliazh titani, një material biokompatibil që zvogëlon inflamacionin dhe alergjitë në zgavrën me gojë, integrohet në mënyrë të përsosur me kockën dhe i reziston çdo presioni për shkak të montimit.
http://marlendent.al/wp-content/uploads/2022/05/Articol4_-1980x1485-1.jpg

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image