Shërbimet tona

Shërbimet tona

http://marlendent.al/wp-content/uploads/2020/04/img-people.png
[bt_bb_floating_image vertical_position=”bottom” horizontal_position=”center” lazy_load=”no” animation_style=”ease_out” animation_delay=”default” animation_duration=”default” animation_speed=”1.0″ image=”1234″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”max-width: 520px;”][/bt_bb_floating_image]
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Buzeqeshje te shendetshme
Çdo ditë!

Filloni ditën tuaj me një buzëqeshje: kontrolloni shërbimet tona për të parë se me çfarë mund t’ju ndihmojmë!
Endodontia dhe konservativa janë dy fusha të stomatologjisë të lidhura ngushtë me njëra tjetrën.
Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin oral.
Ortodoncia eshte ajo pjese e dentistrise qe merret me drejtimin ose levizjen e dhembeve duke permiresuar estetiken dhe funksionin e dhembeve tuaj.
Implantet dentare janë një teknikë moderne dentare e përdorur për të rikthyer funksionin e plotë përtypes dhe një buzëqeshje të re te pacienti.

Një buzeqeshje
Perfekte!

Firma Marlen, nën drejtimin e kirurgut të njohur maksilo-facial Dr. Abdyl Shijaku, e themeluar që në vitin 1997 , disponon dy klinika dentare në Elbasan dhe në Tiranë, si dhe depon dentare Marlen, e cila ndodhet 150 m mbi shkollën e baletit në qytetin e Tiranës. Depo dentare "Marlen", i ofron tregut shqiptar firmat më të mira te materialeve dentare, europiane dhe jo vetëm, duke garantuar cilesinë maksimale te shërbimit nëpërmjet produkteve tona.

Produkte Konsumi

Te ne do te gjeni nje game të gjere të produkteve te konsumit që i nevojiten nje klinike dentare.

Produkte Laboratori

Te ne do te gjeni nje game të gjere të pajisje, instrumenta dhe material per laboratoret dentare.

Pajisje dhe Mobilje Dentare

Te ne do te gjeni një game te gjere në unit dentar, grafi dixhitale, pajisje sterilizimi, pajisje endodoncie mikromotorr kirurgjikal, mobilje te ndryshme.
[bt_bb_before_after_image before_image=”612″ after_image=”613″ headline=”” subheadline=”” smaler_subheadline=”” before_text=”Përpara” after_text=”Pas” show_arrows=”” coverage_image=”628″ responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”max-width: 691px;”][/bt_bb_before_after_image]