TEMPORARY CROWN AND BRIDGES MATERIAL

Category:

Description

  • Material i vetëpolimerizueshëm i dizenjuar për fabrikimin e kurorave të përkohshme, të urave, Inlay dhe Onlay.
  • Përzierje efikase falë paketimit dhe forcim i materialit brenda pak minutash.

Paketimi : 50ml cartridge, 10 maja përzierje


Posted

in

by

Tags: