Shelter

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

 • SHELTER është një membranë perikardi me origjinë bovine që në sajë të sistemit inovativ të decelularizimit Pericross, ruan strukturën tre-dimensionale të kolagjenit.
 • Përbërja e fibrave të kolagjenit të perikardit lejon stabilitet dhe mbrojtje më të madhe në vendin e vendosjes së graftit.
 • Këto membrana janë të dizenjuara për të nxitur përhapjen e osteoblasteve. Janë të qëndrueshme, elastike, rezistente ndaj tërheqjes dhe lehtësisht të menaxhueshme në pozicionimin.
  Përdorimi:
  – Mirëmbajtja e alveolës ​​dhe e kreshtës kockore
  – Sinus Lift
  – Defekte intrakockore
  – Fenestrimet në lezionet peri-implantare
  – Korrigjimi vertikal dhe horizontal i defektevePaketimi : 15x20x0.2 mm , 15x20x0.4 mm , 15x20x0.8 mm

30x25x0.2 mm, 30x25x0.4 mm,  30x25x0.8 mm

50x30x0.2 mm, 50x30x0.4 mm,   50x30x0.8 mm

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image