Seal- it Silant

Category:

Description

  • Silan për të vulosur fisurat e dhëmbëve duke parandaluar sëmundshmërinë karioze.
  • Prania e nano mbushësve prodhon viskozitetin e përshtatshëm, fortësinë, tkurrje të ulët gjatë polimerizimit dhe rezistencë ndaj abrazionit.

Paketimi  : shiringë x 1.2ml


Posted

in

by

Tags: