Resin Cement

Category:

Description

  • Resin Cement është një cement shumë funksionale, për fiksimin final të kurorave, urave,fasetave, proteza, kunjave parapulpare.
  • Eshtë i patretshëm në lëngjet orale, gjë e cila e bën një cement të përhershëm ideal.
  • Thahet dhe forcohet vetë
  • Fuqi e lartë ngjitëse
  • I patreteshëm në lëngjet orale
  • Pa eugenol
  • Sistem me shiringe automix

Paketimi : shiringë 7ml


Posted

in

by

Tags: