REINFORCEMENT MESH

Category:

Description

Rrjetë përforcuese MAARC me ngjyrë të artë ose çelik inox të thjeshtë, janë bërë duke përdorur çelik inox të klasës 316. Trashësia e rrjetës së përforcimit është më pak se 0,25 mm, vrimat e ngushta në rrjetë ndihmojnë në homogjenitetin akrilik dhe përshtatshmërinë e lehtë.


Posted

in

by

Tags: