Re-Bone

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

  • Linjë specifike e zëvëndësuesve kockorë e dizenjuar për të promovuar rigjenerimin indor në kirurgjinë kockore dhe rikonstruktive.
  • Shumë e ngjashme me indin kockor human, prandaj është e aftë të krijojë një ambjent të përshtatshëm për chemotaxis, proliferim osteoblastesh dhe neoangiogjenezë.
  • Përmban hidroksiapatit prandaj trupi nuk e njeh si material të huaj. Në këtë mënyrë fillon formimin e kockës natyrale, rezorbimn dhe rimodelimin.
  • Osteoklastet riabsorbojnë granulat dhe në të njejtën kohë formojnë kockën autologe, Re-Bone zëvëndësohet plotësisht nga kocka.
  • Kapacitet osteokonduktiv
  • Ruan shumicën e proteinave të matricave qelizore kockore të rëndësishme për rigjenerimin e indeve rrethuese.
  • Struktura minerale është mikroporoze dhe shkurton kohën e riabsorbimit të zëvëndësuesit kockor.

Paketimi : 05g/1g

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image