OPERA 3D

Category:

Description

  • New Life Radiology prezanton teknologjinë më të avancuar CBCT – TOMOGRAFIA E KOMPJUTUAR E RREZE KONIKE, teknikën e imazherisë biomjekësore për marrjen e imazheve vëllimore të harkut dentar. CBCT Sistem përfaqëson një mbështetje të vlefshme për realizimin e ndërhyrjeve implantologjike, kirurgjisë së përgjithshme/maksilo-faciale, periodontisë, endodoncisë dhe TMJ.

 

  • Sensori i panelit të sheshtë CMOS 13 x 13 cm Zonë aktive me madhësi pikselësh 100 nm

 

  • Ofrohet FOV real 9×9, 11×11, MULTIFOV (9×9, 11×11, 6×11, 5×5)
  • Kalibrimi gjeometrik i zhvilluar së fundmi
  • Funksioni pas procesit për imazhet 2D të marra me sensorin 3D

Posted

in

by

Tags: