Opera 3D ceph: 3-in-1 system

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

  • Sistemi uniK 3 në 1, integron funksionet 2D dhe 3D në analizën cefalometrike.
  • Përveç veçorive 3D, ky model është i pajisur me një krah imazherie cefalometrike dhe një panel të sheshtë me teknologjinë DR që merr imazhe cefalometrike me definicion të lartë 24 x 30 cm në vetëm 200 ms, duke përdorur teknologjinë “single shot DR”.
  • CMOS e sheshtë me një zonë aktive prej 13 x 13 cm dhe pikselë 100 nm
  • FOV  9×9, 11×11, MULTIFOV (9×9, 11×11, 6×11, 5×5)
  • Imazhe cefalometrike 24 x 30 cm në HD
  • Imazhe vëllimore 9×9, 11×11, MULTIFOV (9×9, 11×11, 6×11, 5×5 13 x 30 cm në 2D

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image