Opera 2D ceph: double sensor, single shot DR

Category:

Description

Duke u nisur nga njësia OPERA 2D, niveli fillestar i Familjes OPERA, ne shtuam një krah CEPH dhe një detektor me panel të sheshtë për të marrë imazhe cefalometrike me rezolucion të lartë 24 x 30 cm në vetëm 200 ms, duke përdorur teknologjinë ekskluzive DR.

  • Teknologji DR me një shkrepje
  • Ndërsa njësitë e tjera përdorin një sistem skanimi me një kohë ekspozimi prej 15 sekondash, OPERA 2D CEPH, redukton ndjeshëm kohën e ekspozimit pa ndikuar në cilësinë e imazhit (duke bërë një shkrepje të vetme në vetëm 200 ms). Sistemi Single Shot DR parandalon komplikimet që rrjedhin nga lëvizja gjatë marrjes së imazheve me skanim.

 

  • Lëvizja e sensorëve nga një lloj ekzaminimi në tjetrin mund të shkaktojë dëmtime të mundshme: për këtë arsye, OPERA 2D CEPH përdor një zbulim të dytë imazhi, një panel të sheshtë të bazuar në teknologjinë DR me radiologji dixhitale të menjëhershme të përfshirë. Sistemi përshtatet plotësisht automatikisht me funksionin e zgjedhur.

Posted

in

by

Tags: