OPERA 2 D

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

  • OPERA 2D: falë dizajnit të pastër dhe ergonomik, OPERA 2D përshtatet në mënyrë të përkryer në hapësirën tuaj të punës dhe ofron zhvillim teknologjik të nivelit të lartë për marrjen e imazheve të qarta 2D

 

  • Koha e ekspozimit është 14,3 sekonda për fëmijët dhe 15 sekonda për të rriturit
  • Gjenerator DC me frekuencë të lartë
  • Zona aktive 150 x 7 mm
  • Imazhe HD 15 x 30 cm
  • Pika qendrore 0,5 mm
  • Sensori CMOS

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image