N-Methasone

Category:

Description

Kuti ( 14g pluhur, 10ml liquid)
Perdoret per te bere mbushjen e perhershme te kanalit te rrenjes
Me veti anti-inflamatore dhe antiseptike


Posted

in

by

Tags: