MUMMIFYNG PASTE

Category:

Description

  • Pastë mumifikuese
  • Ideale për kanalet sklerotike të cilat nuk mund të trajtohen në mënyrë endodontike.
  • Antiseptike, a parezorbueshme dhe radioopake.
  • Përbërja : Cresol 15% , Polyoxymethylene 20%, Excipient ad 100%.

Paketimi : 12g


Posted

in

by

Tags: