MTA Cement

Category:

Description

  • Biocement riparues endodontik, kompatibël, bioaktive, radiopaque dhe me tretshmëri shumë të ulët.
  • Përdoret për trajtimet vitale dhe jovitale të pulpës, në pulpotomi, në riparimet e kanalit të rrënjës si perforime dhe rezorbime interne; në trajtimet e apeksit të rrënjës si apeksifikim, apeksogjenezë dhe mbushje retrograde.

Paketimi :  1g pluhur, 3ml ujë i distiluar


Posted

in

by

Tags: