Implant motor

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

 • Motor Implantesh nga Saeyang
 • Përmban:
  -Unit kontrolli
  -Motor E-type
  -Kontrangel
  -PedaleI pasjisur me:
  -Kontroll optik LED
  -Motor dual dhe pompë irrigimi
  -Ekran LCD
  -Mikromotor kompakt me 4000 rpm
  -9 programe memorie

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image