Megafill MH

Category:

Description

  • Kompozit mikrohibrid universal me llambë për restaurimet në zonën anteriore dhe posterior të dhëmbit.
  • Rezistent kundrejt ndryshimit te ngjyrës.
  • Efekt kameleon dhe opaleshencë natyrale.
  • Lustrohet me shkëlqim të lartë dhe ofron një restaurim estetik të lartë.
  • Paketimi : tubet 4.5g

Posted

in

by

Tags: