Megafill Flow

Category:

Description

  • Kompozit mikrohibrid universal
  • Përdoret në terapitë e mbushjes, në defektet e qafës, në fiksimin dhe riparimin e kompozitit, në vendosjen e mbushjes së parë

Paketimi : tubet 2g


Posted

in

by

Tags: