I-SIL LIGHT BODY

Category:

Description

  • Silikon adicioni me viskozitet të ulët që forcohet shpejtë.
  • Përdoret për marrje mase për kurora, ura, implante, Inlay dhe Onlay.

Paketimi : 2 cartridges x 50ml


Posted

in

by

Tags: