LC Orthodontic Adhesive

Category:

Description

  • Cement për braketat metalike, qeramike dhe plastike.
  • Ndjeshmeria e materialit ndaj ndritës së fortë lejon për të përdorur këtë ngjitës jo vetëm për lidhje të tejdukshme(të plastikes ose qeramikës) , të braketave por gjithashtu te metaleve të papershkrueshme nga drita.
  • Lidh braketat plastik, metal ose porcelain
  • Ka rrjedhshmëri të mire
  • Nuk kërkon përzierje

Paketimi : primer 3g, acid 6g, paste adevize 5g, aksesorë


Posted

in

by

Tags: