Surgical Kit

Category:

Description

Kite kirurgjie

cope
Seti permban :
-3 veshje kirurgjikae per mjekun,assitentin dhe pacientin
-6 doreza lateksi pa puder
-3 maska
-3 kapuce
-mantelina


Posted

in

by

Tags: