Iodoform

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

  • Pluhur jodoformi për trajtimin e alveolës pas ekstraksionit.
  • Analgjezik i butë, antiseptic dhe baktericid.
  • Parandalon infenksionet periodontale, desinfekton alveolën.

Paketimi : 15g

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image