I-SIL HEAY BODY

Category:

Description

  • Silikon me viskozitet të lartë.
  • Përdoret për marrje mase për kurora, ura, implante, Inlay dhe Onlay.
  • Qëndrueshmëri e lartë.
  • Jo ngjitës

Paketimi : 2 cartridges x 50ml


Posted

in

by

Tags: