Hybenx Gel

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

Hybenx Gel është një dekontaminues revolucionar i indeve me një spektër të gjerë përdorimi. -Lejon parandalimin dhe trajtimin e mukozitit, per i implantitit, periodontitit dhe gingivitit.
Gjithashtu ka aplikim në endodonci për aftësinë e tij qetësuese për të hequr plotësisht shtresën e njollosjes nga sipërfaqja e kanalit të rrënjës.

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image