Fresas Jota

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

Freza Jota

  • Performancë e lartë.
  • Reduktohet koha e punës, gjenerohet më pak nxehtësi gjatë preparimit, shmanget sensitiviteti postoperator.
  • Copëza Diamanti 100% natyral të cilësisë më të lartë, rezulton në performancë , jetëgjatësi dhe efiçiencë të garantuar.
  • Numër i lartë diamantesh për mm katror, janë të dizenjuara të përdoren për shumë preparime.
  • Kalibrim preçiz, prodhohen sipas rregullave dhe standardeve Zviceriane dhe kalibrimi i tyre garanton mbrojtjen dhe jetëgjatësinë e turbinës.

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image