EvoFill Duo

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

Evofill-Dua Aparat

  • EvoFill Duo është një sistem obturimi i avancuar, pa kabëll.
  • Përbëhet nga pajisja EvoFill që bën mbushjen dhe obturimin dhe EvoPack që bën kondensimin Me motorin inovativ elektrik, EvoFill bën nxjerrje të kontrolluar  të gutta percha-s, ka majë të hollë të perkulshme që ngrohet shpejt dhe panel kontrolli dixhital.  EvoPack kompakton dhe vulos në mënyrë efektive të gjitha kanalet, përfshirë kanalet laterale.
  • Pajisja përmban një kondensues me dritë LED, ka kontroll dixhital të temperaturës dhe arrin të bëjë ngrohje të menjëhershme.
  • Të dy njësitë mund të karikohen plotësisht brenda 90 minutave

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image