EsTemp Implant

Category:

Description

  • Cement rezinoz i përkohshëm për kurora mbi implant
  • I lehtë në përdorim
  • Radioopak
  • Fortësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer

Paketimi : 1 shiringë x 8g


Posted

in

by

Tags: