EsTemp Eugenol

Category:

Description

  • Cement i përkohshëm me eugenol
  • Përdoret për cementimin e përkohshëm të kurorave, urave, Inlay dhe Onlay në dhëmbë vital
  • I lehtë në përdorim dhe në përzierje
  • I lehtë për t‘u hequr

Paketimi : 2 shiringa x 10g


Posted

in

by

Tags: