Escom 100 syringe

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

EsCom 100 tubet

  • Kompozit Nanohybrid
  • Fortësi e lartë
  • I lehtë në menaxhim
  • Përshtatje e shkëlqyer me dhëmbin natyral
  • Përdoret për restaurime direkte anteriore dhe posterior, restaurimet e klasës I dhe V
  • Faseta Kompoziti, splintim i dhëmbëve që luksojnë, krijim kulti.

Paketimi : 5 tubeta x 4g (A1,A2,A3,A3.5, B2), acid 5ml, bond 5ml

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image