Endoseptone

Category:

Description

  • Solucion për desifektimin e kanalit të rrënjës me veprim baktericid, sedativ dhe anti-inflamator falë pranisë së Dexamethasone.
  • Desifekton kariesin profund, kanalet e obturuara dhe pjesërisht të kalcifikuara.
  • Trajton gangrenën e pulpës.

Posted

in

by

Tags: