Endo Motor With Apex Locator

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

ENDOMOTORI ME APEX LOCATOR

Pajisja ka 6 funksione :

 • Lëvizje e përsëritur orare dhe kundërorare
 • Ngadalësim automatik në zonën apikale
 • Inversion automatik dhe ndalim në zonën apikale
 • Fillimi dhe ndalimi automatik i motorit
 • Inversion automatik i torkut
 • Matja e gjatësisë dhe zgjerimi i kanalit të rrënjës

 

Ka dhe 5 modalitete:

 • M1 matja e gjatesisë së kanalit.
 • M2 zgjerim i kanalit.
 • M3 lëvizje e përsëritur orare dhe kundërorare.
 • M4 matje e gjatësisë dhe zgjerim i kanalit.
 • M5 lëvizje e përsëritur orare dhe kundërorare dhe matje e gjatësisë së kanalit.

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image