Electronic Surgical Cut

Category:

Description

Elektrobisturi
Përdoret për prerjen, koagulimin, disektimin, abaltimin dhe zvogëlimin e indeve të buta të gojës.

Paketa përfshin:
•Manipol
•Pedale
•Elektroda (8 copë) të autoklavueshme në 127 ° C
•Kabllo me elektroda të autoklavueshme në 127 ° C

Fuqia: 230 volt 50/60 Hz
Konsumi i energjisë maksimale: 120W
-Mënyra e punës : pa elektrodë (unipolare) ose me elektrodë (bipolare).


Posted

in

by

Tags: