Soft Prep

Category:

Description

  • Përdoret si agjent shplarës për përgatitjen kimio-mekanike të kanalit të dhëmbit
  • Heq kalcifikimet dhe lubrifikon duke parandaluar thyerjen e instrumentave
  • Paktemi : 2 shirnga x 6g

Posted

in

by

Tags: