DIGISENS INTRAORAL SENSOR

Category:

Description

  • Eshtë teknologjia më e mirë e dizenjuar për tu përshtatur lehtësisht me zgavrën e gojës.
  • Me dizanj inovativ, flekisbël, shumë rezistent dhe nxjerrë imazhe me një cilësi maksimale.
  • Ky sensor prodhon imazhe me cilësi te lartë, me një rezulucion (20p/mm) pa përdorimin e filmave tradicional
  • Size 1 – Zona aktive prej 30.01×20 mm
  • Size 2 – Zona aktive prej 37,96×25,95 mm

Posted

in

by

Tags: