Dia-Root Bio Sealer

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

Dia-Root Bio Sealer është një izolues bioqeramik i parapërzier me bazë silikat kalciumi(MTA). Veçoria e tij jo tkurrëse dhe aftësia e fortë e lidhjes e bëjnë atë izoluesin e përsosur për mbylljen e përhershme dhe të përshtatshëm për të gjitha teknikat e mbylljes me guta perka.

Përmban: 1 x 2 g shiringë, 20 maja të disponueshme dhe 1 kapak silikoni

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image