DIA-KONDENSOR

Category:

Description

Mund të përdoret për çdo teknikë të zakonshme të obturimit endodontik duke përfshirë kondensimin e ngrohtë dhe të ftohtë

Fundi  prej çeliku inox dhe titan nikel


Posted

in

by

Tags: