Cleanmed Instruments

Category:

Description

-Paketmi 1L/5L

–  Koncentrat dezinfektues për instrumente

  • Pa aldehide dhe fenol
  • 99% e biodegradueshme
  • Efektive kundër një spektri të gjerë patogjenësh

• Aroma e Geraniumit


Posted

in

by

Tags: