D-VITZ

Category:

Description

Është një pastë devitalizuese e pulpës e cila ofron veti të fuqishme devitalizuese të pulpës për shkak të paraformaldehidit dhe lidokainës. Është pastë pa arsenik

Shiring 3g  + 5 Applicator tips


Posted

in

by

Tags: