Autoclave Steril Maximum Class B

Category:

Description

– STERIL MAXIMUM i përket autoklavave të klasës B me 10 cikle të ndryshme sterilizimi+ 2 cikle provash (“Vacuum Test” dhe “Helix / Bowie & Dick Test”).

– Mund të zgjidhni të dy ciklet Type-B (6, me vakum të fraksionuar) dhe Type-S (4, me para dhe post-vakum), sipas llojit të materialit që do të sterilizohet.

– Përfshin një printer të integruar, derë me mbyllje elektrike, dhe opsionin për lidhjen me një sistem të purifikimit të ujit.

– Autoklava është e lehtë për t’u përdorur me ndihmën e një ekrani grafik të madh dhe softuerit të plotë të menaxhimit dhe kontrollit: çdo hap i vetëm shpjegohet në 10 gjuhë të ndryshme të cilat mund të zgjidhen përmes menus së përdoruesit.


Posted

in

by

Tags: