3D PLUS MULTILAYER

SKU: N/A
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Përshkrim

  • Modeli 3D Plus Multilayer
  • Bllok zirkoni shumë shtresors 3D Plus ka 6 shtresa ngjyrash gradient, forcë përkulje dhe tejdukshmëri.
  • Aplikohet më shumë pë zona estetike si dhëmbët e përparëm
  • Fortësia: 1050-700Mpa
  • Transparenca: 43%-57%
  • Ngjyrat: A1,A2,A3
  • Përmasat: 98x14mm, 98x16mm, 98x18mm, 98x20mm
  • Modelet e zirkonit janë të pajtueshme me markat e ndryshme të sistemit manual, sistemin CAD/CAM

Na Kontaktoni

Copyright 2023 . Marlen Dental – All rights reserved.

Copyright 2022 . Created by TS. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image