About us

Rreth Nesh

Marlen shpk eshte nje kompani dentare prej shume vitesh ne treg…
[bt_bb_floating_image vertical_position=”bottom” horizontal_position=”center” lazy_load=”no” animation_style=”ease_out” animation_delay=”default” animation_duration=”default” animation_speed=”1.0″ image=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”max-width: 520px;”][/bt_bb_floating_image]
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
http://marlendent.al/wp-content/uploads/2020/05/img-dentist-2.png

Vizioni ynë
Nje buzeqeshje perfekte

Në klinikat Marlen, me një staf mjekësh të specializuar jashtë vendit, dhe eksperiencë 30 vjecare do të gjeni shërbimin më cilësor në trajtimin e problematikave të ndryshme dentare. Shërbimet tona përfshijnë: kirurgji orale dhe maksilo-faciale, implantologji, terapi, ortopedi, ortodonci, profilaksi dhe estetike dentare.
012345678900123456789001234567890                     %
Kënaqësia e klientit
0123456789001234567890                     .01234567890                     h
Koha e punes
012345678900123456789001234567890                     +
Klientë në muaj

Misioni yne
Kujdesi Për Ju

Depo dentare "Marlen", i ofron tregut shqiptarë firmat më të mira të materialeve dentare, europiane dhe jo vetëm, duke garantuar cilësinë maksimale të shërbimit nëpërmjet produkteve tona. Implantet italiane JD, produktet zvicerane PD, aparatet ortodontike GNI, kompozitet e markës SPIDENT, produktet e ndryshme të markes italiane BMS janë vetëm disa nga firmat më të njohura në industrine e materialeve dentare të cilat depo Marlen disponon.
Endodontia dhe konservativa
Kirurgji orale
Ortodoncia
Implatologji
http://marlendent.al/wp-content/uploads/2022/03/contact-slide1.png

Ekipi ynë
Dedikuar Ty!

http://marlendent.al/wp-content/uploads/2022/08/kirurg-maxillo-facial-implantolog.-Specializuar-ne-Itali.jpeg

Dr. Abdyl Shijaku

Kirurg Maxillo Facial , Implantolog. Specializuar ne Itali
http://marlendent.al/wp-content/uploads/2022/07/Marlen-Shijaku-.jpg

Dr.Marlen Shijaku

Kirurg
http://marlendent.al/wp-content/uploads/2022/08/Gea-Shijaku.jpg

Dr. Gea Shijaku

Specializuar per ortodonci